Sterrenchefs en Zadkine-studenten bereiden KiKa-diner
22-02-16
Op maandag 14 maart organiseert Foodclub een diner ten bate van Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa). Zes sterrenchefs, samen goed voor maar liefst vijf Michelinsterren, gaan samen met studenten van Zadkine Horeca de keuken in om een 6-gangendiner te bereiden voor 150 gasten. Tijdens het diner bij de Zadkine-locatie aan de Benthemstraat in Rotterdam zijn een veiling en een loterij, waarvan alle opbrengsten ook naar KiKa gaan.
Het KiKa-Diner is inmiddels volledig uitverkocht. Het bestuur van Foodclub, een vereniging die foodprofessionals samenbrengt, meldt zeer trots te zijn ‘dat wij maar liefst zes topchefs bij elkaar hebben weten te brengen, die zich 14 maart gaan inzetten voor KiKa. Reeds 150 mensen hebben een stoel/tafel gekocht voor het KiKa-diner. Wij stellen de betrokkenheid van vele organisaties en personen zeer op prijs, die allemaal een steentje hebben bijgedragen. Wij verheugen ons op een geweldige avond met een mooie cheque voor KiKa.’
Zes chef-koks, vijf sterren
De volgende chef-koks komen 14 maart in actie, samen met studenten die aan Zadkine Horeca een mbo-opleiding volgen:
- René Tichelaar van De Gieser Wildeman (1 Michelinster)
- Fred Mustert van Restaurant Fred (2 Michelinsterren)
- Gert Blom van Restaurant Amarone (1 Michelinster)
- Mark Vaessen van The Harbour Club
- Wim Serverein van Wereldmuseum (1 Michelinster)
- Antoine Schweig van de Prins van Terbregge