Laatste nieuws:
BNR Radiocartoon | Oorlogsretoriek

‘Afbreukrisico kan me gestolen worden’

In de geschiedschrijving van Feyenoord zal zijn naam ooit.. Meer..

‘Rotterdam was klaar voor dit evenement’

Rotterdam heeft er een nieuw sport- en netwerkevenement van topniveau bij, zoveel is wel duidelijk na de eerste editie van Skûtsjesilen Holland. Het driedaagse evenement, dat eind mei plaatsvond op de Kralingse Plas, overtrof de verwachtingen van zo'n beetje alle.. Meer..

‘De basis van de economie ligt bij het familiebedrijf’

De wereld van de familiebedrijven; het is een fascinerende wereld, waaraan we niet voor niets een apart katern hebben gewijd. Meer..

Let’s start a fire

Een kleine dertig jaar geleden kreeg de uitgeefformule Friends in Business gestalte in de vorm van een gelijknamig zakenmagazine. Friends in Business was, en is, een combinatie van een social en community network: een netwerk van zakelijke vrienden met gemeenschappelijke interesses en.. Meer..

‘Olympisch goud, en niks minder’

Marhinde Verkerk hoopt eind augustus voor de tweede keer wereldkampioen te worden, maar dat is slechts "een tussendoel". De komende twee jaar staan voor de 28-jarige Rotterdamse topjudoka volledig in het teken van een gouden medaille op de Olympische Spelen van.. Meer..

Video: Skûtsjesilen op de Kralingse Plas

Rotterdam heeft een nieuw evenement, dat zowel sportief als zakelijk interessant is: Skûtsjesilen Holland. Organisatoren Herman Vaanholt en Hendrik van der Wyck haalden tien Friese skûtsjes (schuitjes) naar de Kralingse Plas, die van donderdag 22 mei tot en met zaterdag 24 mei tegen elkaar.. Meer..

Fusie

Arme Ahmed. Bijna alleen nog maar mannen van een andere kleur in zijn nieuwe college, letterlijk en politiek. En dan is er met Joost Eerdmans ook nog eens een wethouder naast hem komen zitten die zegt dat hij over veiligheid gaat. Meer..

Reünie Rotterdamse Zakenvrouwen

Geslaagde reünie Rotterdamse Zakenvrouwen/Ladies in Business. Een twintigtal vrouwen was op donderdag 5 juni aanwezig tijdens de reünie van Rotterdamse Zakenvrouwen/Ladies in Business, georganiseerd door Friends in Business. Meer..

Of je stopt de stekker erin!

23.06.2014
155
Views

Risico is perceptie. Een uitspraak die pas inhoud krijgt wanneer er schade ontstaat. Neem nu mijn plan om eens helemaal digitaal te doen toen ik zakelijk naar Amerika moest vliegen. Meer..

‘Logistiek bloed stroomt door onze aderen’

25.06.2014
74
Views

In 1910 trok Pleun van der Mark met een eenvoudige hondenkar langs boerenbedrijven om goederen af te leveren. Ruim honderd jaar later rijden er 35 vrachtwagens van Van der Mark Transport en Opslag miljoenen kilometers per jaar door binnen- en buitenland. Meer..


Estron volgt eigen koers

23.06.2014
239
Views

Estron volgt zijn eigen koers. Als zelfstandig bedrijf slaagt de Rotterdamse allround transportonderneming er aan de hand van Dennis Noordzij in precies die diensten en kwaliteit te bieden waar verladers om vragen. Meer..

Lezer, bent u daar nog?

23.06.2014
88
Views

Regelmatig worden wij gebeld door klanten die hun activiteiten hebben ondergebracht in verschillende vennootschappen, waarbij de ene groepsvennootschap geld heeft geleend aan de andere groepsvennootschap. Meer..