Laatste nieuws:
NS: Teruggaveregeling bestaat nog wel

‘Afbreukrisico kan me gestolen worden’

In de geschiedschrijving van Feyenoord zal zijn naam ooit.. Meer..

‘Rotterdam was klaar voor dit evenement’

Rotterdam heeft er een nieuw sport- en netwerkevenement van topniveau bij, zoveel is wel duidelijk na de eerste editie van Skûtsjesilen Holland. Het driedaagse evenement, dat eind mei plaatsvond op de Kralingse Plas, overtrof de verwachtingen van zo'n beetje alle.. Meer..

‘De basis van de economie ligt bij het familiebedrijf’

De wereld van de familiebedrijven; het is een fascinerende wereld, waaraan we niet voor niets een apart katern hebben gewijd. Meer..

Let’s start a fire

Een kleine dertig jaar geleden kreeg de uitgeefformule Friends in Business gestalte in de vorm van een gelijknamig zakenmagazine. Friends in Business was, en is, een combinatie van een social en community network: een netwerk van zakelijke vrienden met gemeenschappelijke interesses en.. Meer..

‘Olympisch goud, en niks minder’

Marhinde Verkerk hoopt eind augustus voor de tweede keer wereldkampioen te worden, maar dat is slechts "een tussendoel". De komende twee jaar staan voor de 28-jarige Rotterdamse topjudoka volledig in het teken van een gouden medaille op de Olympische Spelen van.. Meer..

Video: Skûtsjesilen op de Kralingse Plas

Rotterdam heeft een nieuw evenement, dat zowel sportief als zakelijk interessant is: Skûtsjesilen Holland. Organisatoren Herman Vaanholt en Hendrik van der Wyck haalden tien Friese skûtsjes (schuitjes) naar de Kralingse Plas, die van donderdag 22 mei tot en met zaterdag 24 mei tegen elkaar.. Meer..

Fusie

Arme Ahmed. Bijna alleen nog maar mannen van een andere kleur in zijn nieuwe college, letterlijk en politiek. En dan is er met Joost Eerdmans ook nog eens een wethouder naast hem komen zitten die zegt dat hij over veiligheid gaat. Meer..

Reünie Rotterdamse Zakenvrouwen

Geslaagde reünie Rotterdamse Zakenvrouwen/Ladies in Business. Een twintigtal vrouwen was op donderdag 5 juni aanwezig tijdens de reünie van Rotterdamse Zakenvrouwen/Ladies in Business, georganiseerd door Friends in Business. Meer..

‘Wij laten dromen werkelijkheid worden’

25.06.2014
160
Views

Fierljeppen in Hindeloopen, cultuur snuiven tussen de eeuwenoude tempels van Angkor in Cambodja of onbezorgd genieten van het bruisende uitgaansleven van Barcelona. Het is een kleine greep uit de diverse arrangementen van Verschoor Reizen uit Hardinxveld-Giessendam. Meer..

Bouwen op 35 jaar ondernemerschap

25.06.2014
170
Views

De gevelbelettering van de showroom aan de Kleiweg in Rotterdam is duidelijk: "Een wereld van openhaarden", valt er te lezen. Stap de showroom binnen en het voelt als thuiskomen. Dwalend door de grote ruimte ontdek je dat er meer is dan openhaarden alleen. Meer..


Ooit was ik ambtenaar

25.06.2014
108
Views

Ik heb vroeger wel eens overwogen om op Jan Marijnissen te stemmen. Een impulsieve aanhankelijkheidsreflex omdat hij zei pro-Feyenoord te zijn, want verder is het nagenoeg communisme van de SP niet aan mij besteed. Meer..

‘Rust roest én kost geld’

23.06.2014
252
Views

Een blessure is altijd vervelend. Zowel voor werknemer als voor werkgever. Beide partijen 
zijn er bij gebaat dat het letsel zo snel mogelijk verholpen wordt om enerzijds een lang ziekbed te voorkomen en anderzijds een hoge kostenpost. Maar hoe krijg je iemand even snel als effectief terug in het arbeidsproces? Het antwoord: Gezonde Praktijken. Meer..